SALESFORCE PARTNER

Miben hiszünk?

A magyar vállalatok nagy része marketing és értékesítési rendszerek használatában jelentős lemaradásban van, jelenleg még a legnagyobb vállalatoknál is vannak olyan értékesítési folyamatok amelyek a nyugati országokban már rég idejétmúltak. Mi azonban hiszünk abban, hogy Európa szívében is vannak olyan sikerorientált vállalatok akik a legmodernebb eszközökkel, megoldásokkal szeretnék ügyfeleiket elérni, CRM rendszerüket működtetni, elégedett ügyfeleket kiszolgálni.

Partnerünk a Salesforce, 2017-ben a világ leginnovatívabb vállalata, a 4. legnagyobb szoftverfejlesztő cég, az általuk fejlesztett platformot több mint 150 000 szervezet, a világ top vállalatai használják. A világ vezető CRM megoldása (lásd Gartner elemzés) partnerségünk által már hazánkban is elérhető akár kisvállalatok számára is, több modulja magyar nyelvű, csapatunkkal teljes körű rendszerbevezetést, támogatást tudunk biztosítani természetesen magyar nyelven.

Szakértő gárdánkkal folyamatos képzéseken veszünk részt, ügyfeleinknél garantáltan a legjobb minőségű szakembergárda dolgozik a rendszerek bevezetésénél, gyakorlati működés implementálásánál.

https://www.salesforce.com/company/

UNITED CONSULT

A United Consult Zrt. már több mint 20 éve működik a piacon, cégünk folyamatosan növekszik árbevétel és méret tekintetében is. 16 fővel indultunk, mára már közel 300 tanácsadó kollégával segítünk partnereinknek termékek és szolgáltatások bevezetésében, tervezés, megvalósítás és tesztelés oldalról egyaránt. A telco-, pénzügyi-, egészségügyi-informatika területen, és az energiaszektorban is dolgozunk.

Foglalkozunk szoftverfejlesztéssel, üzemeltetéssel, üzleti intelligenciával, DWH-val, projekt menedzsmenttel, üzleti elemzéssel, teszteléssel is. Folyamatosan keressük az új üzleti megoldásokat, nyitottak vagyunk az innovatív termékekre, a világ egyik leginnovatívabb vállalatával, a Salesforce-szal való együttműködésünk is ennek köszönhető.