Felgyorsult világ, egyre tudatosabb fogyasztói társadalom, mobilon nyélbe ütött üzletek – hihetetlen piaci előnyre tesz szert aki legújabb vásárlói igényeknek gyorsan megfelel. Mára minden üzletág jelentősen függ a szoftveres megoldásoktól, rengeteg folyamat lefedhető viszonylag egyszerű alkalmazásokkal, ráadásul a Salesforce App Cloudban az összes megoldás egyetlen platformon kezelhető. Az infrastrukturális kivitelezést átugorva azonnal az alkalmazás tervezésével kezdődnek feladatok, hogy aztán pár hetes fejlesztést követően már profitáljon a beruházás.

Kimagasló projekteredmények az App Cloud használata során:

  • +70 % Gyorsabb fejlesztés
  • +48 % IT költség csökkenés
  • +52% gyorsabb rendszer integráció
  • +55% gyorsabb konfiguráció, telepítés és design

HOGYAN MŰKÖDIK AZ APP CLOUD

Jobb üzleti eredmények. Megfelelő technológai háttér.

A legmodernebb platformon készült alkalmazások megoldásokat nyújtanak üzleti problémáira, így sokkal agilisabban tud reagálni a piaci igényekre. Könnyedén használható mobil és tablet felületre telepíthető megoldásokkal fokozza hatékonyságát és az alkalmazottak elégedettségét. Minden technológiai támogatást megkap, hogy olyan alkalmazásokat fejlesszen, melyek lecserélik a hatalmas táblázatokat, automatizálják a hosszas üzenetváltások lépéseit vagy épp hiánypótló megoldással növelik munkavállalói produktivitását.

Megoldások minden üzleti feladatra.

Az App Cloud jóval túlmutat a Sales & Marketing portfólión, adatainak biztonságos tárolása mellett automatizált folyamatkezelést biztosít IT feladatokhoz: projekt menedzsment, minőségellenőrzés vagy épp szoftver licensz kezelés. Ám előnyei ugyanúgy maximalizálhatók HR, pénzügyi és egyéb területeken.

Közelebb a felhasználókhoz.

A vásárlói tudatébredés korában a hatékony vállalati rendszerek mellett a végfelhasználók is professzionális alkalmazásokat, weboldalakat kívánnak meg, ráadásul az AppExchange alkalmazás áruházból 3000-nél is több kiegészítőt kapcsolhat a Salesforce-hoz: Dropbox, Google és sok más népszerű szolgáltatás funkcionalitása ágyazható be.

Gördülékeny adatáramlás több rendszer között.

Az adat a legnagyobb érték, hosszú évek munkáját és megannyi rendszer kitűnő funkcionalitását nem kell újraépíteni. A platform felépítéséből adódóan hatékonyan működik együtt minden webes és hagyományos informatikai megoldással, azaz megfelelő integrációval Salesforceban is megjeleníthetőek más rendszerek adatai: SAP, Oracle, Microsoft, csak néhány példa. Felhő alapú technológia – PaaS – ami hatékonyan illeszkedik egy mai modern IT világba. Minden elkészített alkalmazás a Salesforce infrastruktúra részeként szerves egységet alkothat más vállalati eszközeivel.

APP CLOUD BEMUTATÓ

Készítsen olyan alkalmazást, mely senkinek nincs a piacon – hiszen minden vállalatnak és minden iparágnak szüksége van a speciális folyamataira kialakított megoldásokra.
Az App Cloud gyakran évtizedes hiányalkalmazások platformjaként szolgál, ráadásul az egyszerűbb funkciók a Lightning App Buildert használva, néhány kattintással kivitelezhetők. Automatizálja üzletét az asztali számítógépen és mobilon egyaránt működő App Cloud alkalmazásokkal, melyek ráadásul integrálhatók SAP vagy egyéb irodai rendszereivel.

A LEGNAGYOBB ELEMZŐK SZERINT 

Gartner Magic Quadrant – Világszintű vállalati alkalmazás platformszolgáltatások

A Salesforce nem csak a SaaS úttörője, de vezető megoldást nyújt PaaS területen is kiforrott szolgáltatásaival mint a Lightning platform, a Heroku és a naprakész alkalmazásbolt.

The Forrester Wave – Fejlesztői platform minimális kódolással

A Salesforce igazi erőssége saját ökoszisztémájának köszönhető, hiszen a SaaS alkalmazások adataival az App Cloud hatékonyan tud tovább dolgozni.

Gartner Magic Quadrant – Mobilapp fejlesztési platformok

Többféle eszközzel veszi kézbe a vállalat megoldásait, innovatív alkalmazásai még mobilon is elérhetőek. Erős MADP víziója a vezetők közé emeli a Salesforcet.